Help Kampen op zondag

Kampen op Zondag is een vereniging die actie voert voor het openen van de supermarkten op zondag in Kampen. Omdat "Kampen op Zondag" opereert zonder winstoogmerk of belangen van commerciële bedrijven, zijn wij erg gebaat bij leden, vrijwilligers, donaties en sponsoren. De kerntaak van onze vereniging is het aanwakkeren van discussie en het aanzetten van mensen om te tekenen voor de zondag openstelling in Kampen.


Help ons met

Flyeren / handtekening verzamelen

Om voldoende handtekeningen te werven, zijn wij te allen tijde opzoek naar mensen die af en toe willen helpen met flyeren. Dit gebeurt meestal in de avonduren of in het weekend omdat daar de beste doelgroep te vinden is. Uit ervaring weten we dat heel veel mensen ons initiatief toejuigen.

Meer informatie? Klik hier om te zien hoe dat in zijn werk gaat.


Netwerken en lobbyen

Netwerken met belanghebbenden, poltieke partijen maar ook met verenigingen, openbare gelegenheden, winkels en horeca is een belangrijke taak binnen Kampen op Zondag. Veel plaatsen bieden een uitstekende gelegenheid om flyers en/of posters achter te laten, hiermee wordt de zondagsopenstelling steeds bekender. Terwijl belanghebbende en politieke partijen juist kunnen helpen om druk te zetten in de gemeente raad.


Social media beheer

Omdat social media niet meer weg te denken is, is dit een belangrijke bron van nieuwe handtekeningen. Goed beheer van sociale media is essentieel. Om alle netwerken efficiënt te kunnen gebruiken, zijn vrijwilligers en/of leden van groot belang. Zo heeft Facebook een totaal andere doelgroep dan Instagram, Twitter en Snapchat. Help jij liever mee achter de schermen? Dan is dit een veilige maar niet onbelangrijke taak waarmee je ons kunt helpen.


Doneren

Niets in het leven is "gratis". Reclamedrukwerk is binnen Kampen op Zondag van groot belang. Om dit te kunnen bekostigen zijn we afhankelijk van donateurs en sponsoren. Voor 2 euro kunnen wij bijvoorbeeld 150 flyers of 17 posters laten drukken. Je begrijpt dus wel, hoe klein het bedrag ook is; alle kleine beetjes helpen! Wil jij geld doneren? Stort dan je donatie naar rekeningnummer: NL90 BUNQ 2291 5926 96 ten name Kampen op Zondag.


Sponsoring

Omdat "Kampen op zondag" geheel zonder winstoogmerk werkt, zijn wij afhankelijk van partijen die ons willen sponsoren in geld bedragen maar ook in natura. De meeste financiële middelen zijn nodig voor reclamedrukwerk maar bijvoorbeeld ook voor het werven van leden. Bedrijven die sponsoren, worden afhankelijk van de manier van sponsoring, meegenomen in de uitingen, op de website geplaats, maar bijvoorbeeld ook op nieuwe posters, flyers en/of stickers geplaatst. Wanneer je sponsort vertellen wij je vooraf waar het geld voor gebruikt gaat worden, zodat je precies weet waar elke stuiver naar toe gaat.


Ondernemers en/of bestuurders

Ben jij een ondernemer met een eigen winkel of ben je bestuurder van bijvoorbeeld een vereniging waar we flyers en of posters mogen achterlaten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op die manier krijgt Kampen op Zondag nog meer exposer.


Overig

Heb jij een speciale vaardigheid of specialisme waarmee je ons kan helpen? Laat het ons weten! Enkele voorbeelden, maar niet beperkt tot, zijn: Grafische ontwerper, Marketeer, Videobewerker, foto- of videograaf of programmeur.Aanmelden

Kun je ons op een van de bovenstaande manieren helpen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@kampenopzondag.nl of te whatsappen / bellen met de voorzitter (Ruben Harms) op 06-26858993.


Veelgestelde vragen